Forside Julehistorie Kalender Julemanden Rudolf Nisse Pok Konkurrencer

Børnenes egne oplevelser med dyr 4 


12.12.

Hej Rudolf.

Min bedste oplevelse med dyr var nok da jeg var i Thailand og ride på elefanter. Det var ret sjovt, selvom man var ved at falde ned næsten hele tiden. Men min hund Chipie (udtales tjipi) er bare SÅÅÅÅÅÅ sød. jeg elsker hende over alt på jorden....

- Elisabeth,13 år


25.11.

Min bedste oplevelse med dyr, var med min kat Sofus! Han kravlede op i vores juletræ! Men træet, begyndte at tippe, så han lavede et nød-spring! Det så meget sjovt ud!

- Josefine, 11år


25.11.

Hej RUDOLF min bedste oplevelse med dyr var da jeg var på Tenerife i en dyrpark der var der en abe der kravlede på mit hoved den var meget sød.

- Mico, 10 år


08.11.

Min bedste oplevelse med dyre var i en kæmpe park i Tyskland. Der fik jeg lov til at ride på rensdyr. De var lidt bange i starten, men efter et par dage stolede de på mig og de spiste af min hånd og jeg red på dem!

Det var meget meget meget sjovt og det vil jeg gerne prøve igen!

- Cecilie, 12 år


30.10.

Hej Rudolf.

Jeg har en kat der hedder Jodle. Det er et mærkeligt navn, men det er fordi at da den var lille miavede den hele tiden. Derfor hedder den det. Den er langhåret og sort. Den har et hvidt bryst og hvide poter.

Den elsker at blive kælet med også er det en han. Han har aldrig gjort noget som den ikke måtte bortset fra at den altid smutter indenfor når det bare bliver det mindste koldt.

- Trine, 13 år


28.10.

Hej Rudolf.

Jeg er en pige som er helt vild med dyr..

Jeg har selv en hund, eller nærmere min familie har en, og han er simpel så sød og rar. Jeg passer også 2 ponyer:Palle og Prins, jeg plejer både at give dem julegaver og fødselsdagsgaver, og jeg er nærmest dernede hver dag, så mine forældre siger tit "Gid jeg var en hest."

Mange hilsener en rigtig dyreelsker:)

- solveig, 13 år


21.10.

Hej med jer!

Vi har 8 heste, 5 hunde og 2 katte. Vores heste hedder Lotte, Rose, Pernille, Thomas, Pippi, > Hans, Kaj og så er der en der lige er blivet født. Vores hunde hedder Pjevs, Mini, Bamse, Fido og Lars. Vores katte hedder Lykke og Gitte. Jeg kan sige en ting; man SKAL passe på sine dyr.

Her er en lille hilsen fra vores dyr: GOD JUL;-)

- Maria, 6 år