Forside Julehistorie Kalender Julemanden Rudolf Nisse Pok Konkurrencer

Børnenes egne oplevelser med dyr 1


28-12

Der var en gang en julemand, der havde en hjælper, der hed Nisse Pok. De lavede gaver til de børn der sendte deres juleønsker til dem. Da de havde lavet alle julegaverne til børnene, så hentede de Rudolf og hans brødre og spændte dem for og så fløj de ud og smed gaverne ned i skorstene, og så fik alle børnene deres gaver. SLUT

Kasper (11 år)


17-12

Jeg har 10 katte de får julegaver juleaften. Og jeg har en hund den får også julegaver om julen de bæge er glade for at få julegaver. Buster er min hund og katene er bare kattene. Der er en bestemt kat der kommer ind alle dage hele årot. Det er en der hedder Misbondtavryk, han er merget drillesyg når man killer ham på maven. Og nogen gange river den vis den bliver igerterot. Og i sider nok og tænker hvorfor den hedder Misbondtavryk det er fordi den nogen gange kravler ind af et tavindu vi har i min mors og fars soveverlse og så leger den sig i en stol vi har i stuen og man skulle nesten ikke tro det for nogen gange ser den tv i stuen. Og når der er fugle i tvet gør den store øjne, det ser sjovt ud. Det er også nogen gange at den kravler ind af tavinduet om natten og så går den ned til mig og så leger den og sleker ter det er lidt ulægodt og så kommer den ud. Buster er min hund den leger også nogen gange oppe i min seng og så snoerker den det er lidt igerterne. !Og når den nogen gange leger oppe i min seng kan den ikke legge stille det er igerterne for mig den hiver også nogen gange min dyne ned fra min seng og så tar Buster den over sig selv det er koerlt, og neste morgen fryser jeg total merget og så har jeg det ikke så godt i skolen men det gør ikke noget for jeg holder merget af mine dyr.

Kristine (9 år)


16-12

Hej Rudolf

Min mormor & morfar havde en hund der hed Bella. En dag havde hun det ikke ret godt. Min mormor & morfar kunne ikke forstå hvad der var galt. Næste morgen da de stod op lå Bella ude foran deres køkkendør & var død. Hun ville have fyldt 6 år den 2.april.

Hilsen Carina (12 år)


11-12

hej! jeg hedder fie og jeg har et dejligt marsvin som hedder Buster. han er 1 1/2 år gammel og er sød og rar.

fie (12 år)


11-12

hej igen!!!

ja jeg fik et hamster i advent`s gaven den 3 december og så her i fredags kom jeg til at tabe den den ned i toilettet for jeg havde lige vasket den. og så kom min lillebror til at trække op så nu ligger den nok i kloarken og svømmer rundt!!!!

snøft

hilsen maria (10 år)


10-12

HejZa Rudolf!!! ja så er det jul endnu engang....

Jeg ved ikke hvad jeg skal lave af ulykker i år, jeg er en islandsk hest, der er parat til at lave ulykker... Jeg har hørt min ejer Bolette vil give mig nisse hue på.. Hendes anden hest har sladret... Jeg er ikke helt sikker på om jeg tør få sådan en rød tingest på hovedet...

Nå men nu når jeg er igang kan du så ikke hilse julemanden og sige jeg ønsker mig en helt masse gulerødder... mums for jeg er ret lækker sulten... nå men du må have en god jul...

1000 Vrinsk

Tígull (8 år)


10-12

Hej Rudolf!

Jeg har en schæferhund der hjemme. Hun er bare SÅ sød! Hver år til jul før hun en lille julegave! Det ka' være et stort kødben eller nogle griseøre (dem elsker hun!) eller sådan en "julepose" man kan købe i supermarkeder... Den gave bliver selvfølgelig også pakket ind og kommer også under juletræet! Og når vi andre får vores gaver får hun også sin! (Vi hjælper hende med at pakke gaven op.) Og hun bliver selvfølgelig meget glad for gaven! Hun bliver også forkælet lidt, for når vi sidder og hygger i sofaen med julegodter og det hele, får hun også noget af julegodterne!!!!

Det var min hund's juleaften!

GLÆDELIG JUL!!!

Jule-hilsner fra Pernille! (13 år)


09-12

Hej Rudolf !!!

Vi har en sød og dejlig fræk kat, som vi kalder mjevser. Vi vil endelig godt have sendt et foto,men scannerne virker ikke. jeg vil godt fortælle en historie der startede lidt trist og endte godt. Da vi lige var flyttet på 3 sal, sprang vores kat ud af vinduet. Og overlevede uden men´ hun slap med en slem forskrækkelse 12M ned

Hilsen Heidi (30 år)


08-12

Hej Rudolf

Jeg har to marsvin der hedder Mille og Pjuske. Min mor og far købte Mille til mig for et par måneder siden, men pludselig havde den fået 2 unger. Jeg måtte beholde den ene, Pjuske, og den anden afleverede i en dyreforretning da den var 3½ uge gammel. Jeg er meget glad for mine marsvin og snakker og kæler med dem hver dag og de elsker at putte sig ind til mig.

Jane (7 år)


08-12

hej rudolf. nu skal du høre en skræmene historie jeg bor på en stor gård med 350 køer, så juleaften holdt vi jul hos min farfar og da vi kom hjem var hele stalen brændt ned og alle dyrene var døde.

rico (13 år)


08-12

Hej Rudolf. Jeg vil lige fortælle dig en lille historie om en fugl ved navn Rasmus. Engang var Rasmus ude og flyve også fløj han ind i et træ, og brækkede hans ene vinge. Så gik han hen til dyre hospitalet, og fik repareret sin vinge. slut prut finale.

Nicholas (11 år)


08-12

Der var en gang og for enden af den gang var der en fugl. Den fugl hed piphans den boede hos en rig famillie det var en meget forkælet fugl den kunne tale så alt det den sagde den ville have fik den en dag sagde den barn død så de dræbte barnet fordig de troede at papegøjen bragte dem held. Så var den så gammel at den kom til at sige papegøje død så de dræbte den men til ingen verdens nydte. Og de levede rigt men dårligt resren af deres liv.

Theis (11 år)


08-12

der var engang og for enden af den gang var der en dør og i den dør boede fuglen Erik. Erik var så ked af det for han havde aldrig nogen at lege med. Men en dag kom Birgit forbi. Birgit var en spætte og havde lange lyse fjer. Så besluttede de sig for at flyve til tyrkiet de fløj og de fjøv indtil de støtte ind i et bjerg. Men så brækkede birgit vingen men den fiksede Erik. Så fløj de til de varme lande ,og levede lykkeligt til deres ende. SLUT

Danny (11 år)


03-12

Det var d. 1 december. i stalden hos alle dyrene stod den lille hest, der var smukt pyntet op og der ble spillet julemusik. Da dagen var ovre besluttede den lille hest sig for at sover rigtig længe næste morgen, men, nej sådan blev det ikke, da den lå og sov nok så mageligt vrinskede de andre heste, den lille hest (lad os kalde ham, Julle i anledning af situationen) vågnede straks og så hvad det var de vrinskede over, han kiggede rundt og ja.. der var ikke mere julepynt... "Elverkongen! IHih" vrinskede den kloge gamle hest "Han er blevet vred!" " en af os må gøre noget...,. hvad med dig lille Julestjerne vil du ikke gøre noget ve det?" sagde den gamle kloge hest.... " Jeg er ked af det men jeg kan ikke, jeg er i fol og skal fole den 24. jeg er bange for at tabe føllet det går ikke" sagde Julestjerne bedrøvet! "Det gør ikke noget det havde jeg ikke tænkt på men hvad med dig Julle...... (Fortsættelse følger)

Katharine (12 år)


30-11

Hej Rudolf,

vi i Tyskland kan ogsaa godt li dig! Haaber at du ikke glemmer os!

Glaedelig Jul til alle dansker- Frohe Weihnacht

Oli (16 år)


30-11

Hej Rudolf.

Jeg synes at du er nuttet, med den røde næse. Så kan julemanden finde vej.

Jeg har en hund, og den elsker, at danse omkring juletræet. Når vi andre synger, gør den med. Jeg har også en anden hund, og den gør dobbelt så meget. Den elsker også at danse omkring juletræet. Jeg vil have at de skal have nissehue på, men det vil de ikke.

Nå ha´ en god jul samt et godt nytår.

Julehilsner Carina (12 år)


30-11

Hej Rudolf!!

Jeg syntes at du er rigtig nuttet, med den røde tud.

Jeg har en fugl som hedder Poppe. Og den sidder tit i juletræet når vi danser omkring og synger. Når vi synger pipper den med og det er sjovt. Poppe er en papegøje, som kommer fra Afrika. Den kan godt lide din røde tud og det kan jeg også.

Rigtig god jul & godt Nytår.

Mange julehilsner fra Mette (12 år)


28-11

Glædelig Jul Rudolf :)

Jeg er en glad pige, der elsker dyr. Jeg har bare et lille problem, jeg kan ikke tåle dyr med pels på, de eneste former for dyr, jeg har haft er fisk. Selvfølgelig ønsker jeg da også, at alle i dyr skal have en RIGTIG god juleaften (jul i det hele taget) Det er ikke fordi jeg hader jer, jeg kan bare ikke tåle jer. Undskyld..........

RIGTIG GOD JUL & GODT NYTÅR

Susanne (16 år)


27-11

hej søde Rudolf

Endelig kom du hjem fra ferie. Jeg har et marsvin på 5 år han er rigtig sød og hedder Oliver, vi glæder os begge to til jul, sidste år fik Oliver en bidesten i julegave som han blev glad for. Oliver er rigtig sød han er hvid med en brun plet og en hvid blis.

Ha en god jul kærlig hilsen mia (10 år)

P.s hils julemanden


27-11

Hej Rudolf.

Ja, ved et helt tilfælde skulle jeg prøve og se om der fandtes sådan en hjemmeside, så man får næsten løst til at fortælle noget godt man har oplevet med sit dyr.

Jeg har en lille kanin som hedder Bella, hun er så sød, engang havde jeg også en kanin der hed Molli de 2 troede jeg ikke kunne lide hinanden men det kunne de alligevel, jeg havde ellers læst at 2 hundyr ikke kan lide hinanden, men det kunne de.

Desværre er Molli død, hun døde i januar 2000 lidt før hendes fødselsdag, hun blev 11 år. Jeg savner hende da stadig, men jeg har til gengæld de bedste fotos med både Molli og Bella.

Knuzzer .............
(16 år)

P.S. Sorry , it wasent about christmas but another great time. Merry Christmas


26-11

Kære Rudolf.

Jeg er en pige, som eeeeeelsker jul over alt på jorden. Hvor er det godt at du sådan kan lyse op i den mørke tid. Jeg syntes at din næse er utrolig sød. Du ville ikke være den samme, hvis din næse var sort, og så kunne vi jo heller ikke synge Rudolf med den røde tud. Vi ses julenat. Jeg stiller nogle vaniljekranse ud til dig.

Hilsen din største fan:
Mette (13 år)


24-11

Hej Rudolf !!

Jeg vil gerne fortælle om min jul sidste år.

Det hele startede om morgen før juledag jeg var på vej ud for at give mine kaniner mad. Da jeg kom derud så jeg at der havde været en hare eller kanin om natten der var nemlig spor efter den. Om aften så jeg ud af vinduet og gæt hvad jeg så ? Kaninen nu var jeg sikker ! Den var bare så sød !!! Men min lillebror skræmte den væk.

Næste morgen kunne jeg se at kaninen igen havde været der, jeg stillede noget mad ud til den. Som den spise. Om aftenen kom den igen men den var dårlig, den var blevet påkørt. Min far som er dyrelæge tog den. Den var helt rolig og lod ham tage den op. Idag er den rask og jeg har fået den. Den hedder Pelle. Det var den bedste julegave jeg nogen har fået !

Kærlig hilsen
Ida (10 år)


23-11

hej rudolf min kat døde fordi vores juletræ faldt ned over den den brændte ihjel den skreg meget

Martin (13 år)

Det var synd, at din kat døde - og at det skete på den måde. Forhåbentlig er du kommet over det, og får en glædelig jul alligevel.

Til alle børn og voksne: Husk at passe godt på, hvis I har levende lys på juletræet!! Specielt, hvis I har kæledyr, som løber frit rundt.

- Rudolf


22-11

Hej Rudolf! hvordan er det at være rensdyr hos julemanden verdens travleste mand ?

MVh josephine (14 år)


22-11

glædelig jul Rudolf jeg håber du kommer med nogle gaver til mig i år sammen med julemanden det er godt du kan lyse for ham men jeg syntes og så det er synd at du bliver drillet af de andre rensdyr du er den sødeste og flotteste af alle rensdyr i verden

Rune (11 år)


21-11

Davs Rudolf nu skal du høre det hele startede en dag for to år siden.

Min mor skulle hjælpe min tante med at male vægge. Min tante bor 4km væk fra mig. Så tog min kusine mig og min lille søster med over til hendes nabo som havde 2 heste. Og dengang var jeg vild med heste. hun hed Ellen og hun spurgte mig om jeg ville ride nede hos hende og det sagde jeg ja til. i sommerferien nu i år havde Ellens mand sagt at de havde købt to heste til. Og da jeg så dem var det kærlighed ved første blik. Jeg så en lille vallak hvid med brune pletter. Og han lignede hans mor. Jeg fik at vide at han hed trold og hans mor trille. En dag sagde ellen at dde kunne køre vogn. så nu har jeg lært hvordan mand kører vogn de andre to heste hedder Tanja og dens føl Tauda som er halv islænder så dens navn er islandsk det betyder (let på tå) Ellen har også duer høns og en hund og vi ved ikke hvor mange katte der er på loftet. Og ellens nabo har købt to shetlændere der hedder Max og Trine. trine skal havde føl til næste år.

Med venlig hilsen Lea (11 år)


20-11

Jeg havde engang en gravhund men den er død nu. Dengang den var levende var vi i bjergene vært år og det elskede den. Det var nemlig rigtigt varmt og så lagde den sig på maven og kurede ned af små bakker i sneen. Det så skægt ud!

Hilsen Freja (10 år)


20-11

jeg går til ridning og på min rideskole er der en pony som hedder JACKSON den er den dejligste pony i hele verden jeg havde en privattime på ham en gang og der rad jeg også på ham og han var så dejlig han galopert med mig rundt og rundt og jeg kunne næsten ikke stope ham han er ssåååååå dejlig

mange hestejulehilsner Anne Sofie (10 år)