Forside Julehistorie Kalender Julemanden Rudolf Nisse Pok Konkurrencer

Børnenes egne oplevelser med dyr 5 


16.12.

Hej Rudolf...

Jeg ville ønske at jeg kunne tage in kanin, mine fire katte, og min halsbandsleguan med ud til mine bedsteforældre som jeg altid holder jul sammen med. Min lillebror, mor og far er der selvfølgelig også! Det er min moster og in mosters kæreste også. Og til sidst min bedstemor!

Nå en du siger at vi skal skrive en historie om vores dyr hva? Det må jeg jo så hellere gøre!

Speedy som jeg fik her i starten af dec. (04) Flyttede rigtig godt ind og spiste som bare pokker! Det er et rigtig godt tegn ved krybdyr at de spiser. Det gjorde mine gamle leopardgekkoer så dem er jeg kommet af med (ikke kun derfor :P)

Nå men ha Speedy! Jeg købte og lavede en masse ting til ham som han var og er rigtig glad for, en jeg fandt også dette hersens stykke træ som bare var perfekt at kravle på, og det stillede jeg lige op af væggen i hans terrarie. Desværre fandt han ud af at hvis man kravlede om bag hved det sad man fast! FEDT! tænkte han og kravlede derom og sad fast.. Da jeg kom op på mit værrelse undrede jeg mig over at han ikke var i sit terrarie.. Jeg rodede rundt og til sidst fandt jeg ham bag træet. Han havde fået en lille sød rift på næsen så det ligner at han har læbestift på! :O..

Nu har jeg sat træet på en anden måde så han ikke kan sidde fast i det mere.

Kærligste hilsner

- Sofie, 11 år

Ps. Jeg har selv skrevet alt dette

PPs. Hvis der er stave fejl er det fordi min ene kat ligger på min mave.. Det kan være lidt svært at se for alt det pels :-()


15.12.

hej rudolf

jeg har en kanariefugl den hedder piphans. jeg kalder den pippeline.den elsker at lægge æg.den ligger mest på sin rede reden er dens madskål.

hilsen

- Mie, 15 år


30.11.

hey søde søde rudolf. jeg er en pige på 12 år. jeg er fra grønland i upernavik, vi har fået to søde lille og en stor padder. de hedder dumpo og pimpoli. jeg tror at jeg vil fejre sammen med mine elskede sumppadder.de elsker rejer med skal og de ønsker om rejer med skal. så jeg vil give dem med lækker reje med skal

ok rudolf bye glædelig jul og godt nytår

bye

- bettina, 12 år


30.11.

Kære Rudolf.

Mig og min familie har tre katte. De hedder Sorte, Simba og Futte. vi har en gang haft en kat der hed Snehvide, men den døde i dette år. Hvert år fejrer vi Jul, men vores yngste kat river altid pynten ned fra juletræet. Så vi kan desværre ikke have et juletræ der hjemme. Vi fejrer jul hjemme ved min mormor og morfar. De har lige fået en pudelhund, som ikke er ret gammel. Den hedder Lucie og er mægtig sød. Det var min Historie. Glædelig Jul og godt Nytår ønskes du/I fra Christina

- Christina, 15 år


30.11.

Hejsa rudolf. Vi er to søster som at det er at der glæde os til julaften. du eer ritig sød og folt,og det beste ransdyr i verden. kommer du ik og besøge os julaften sammen med julmanden? siste år kom julmanden nemli med vors hundevalp som at der hedder Hans. den blir 1 år snart. den er så sød, den er brun med sårte pleter. den er en forxs tærri. vi hade også engang en marsvin som at der hed helmut, men så engang løbet den væk og vi ku ik finde ham og vi ledte i flere timmer, og det var træls. men så fik vi Hans og det var godt..

- Fie og Anna, 10 og 9 år


29.11.

Hej rudolf...

Jeg har lige fået min mor til at skrive til dig fra mig... Jeg vil bare lige spørge om hvornår julemanden kommer med min hund,... Han tog HAM sidste jul... Jeg vil meget gerne ha' ham inden juleaften... Jeg savner ham meget...

De kærelig HILSER Ajaaja

- Ajaaja, 4 år


28.11.

Kære Rudolf

Jeg har en dejlig kat på 7 år, og når det er jul gemmer han sig tit under juletræet, og når vi kommer forbi springer han ud og giver os en lille forskrækkelse.

Men vi har dog vendt os til det, og derfor giver han os ikke så store forskrækkelser som han plejer. nu må vi se om han finder på noget nyt i år.

God jul fra Elise og den dejlige kat Manfred :-)

- Elise, 14 år


20.11.

Idag da mig og min veninde Heidi var ude at ride på folden hørte vi en kattekilling der miavede og Heidi viste godt hvem der ejede den...Der hvor vi opdagede den var ved et hus der kun boede nogle i sjællent, og Heidi sagde at de ikke havde været der siden 5-6 dage før..=o(

Og den var meget sulten så tog vi den med hjem i stalden og gav den noget fodder og vand

- Live, 14 år


19.10.

kære rudolf.

jeg har en lille kat som hedder pussi, den er så sød. den har alle farver en kat kan have. jeg har også en gammel hest, den ligner en ko, men den er så sød så sød, som dagen er lang. min kæreste har en grim hund, den hedder fnukie og er på størrelse med en rotte. den kan godt lide kiks.

- Katrine, 12 år