Forside Julehistorie Kalender Julemanden Rudolf Nisse Pok Konkurrencer

Børnenes egne oplevelser med dyr 2


15.12.

Hej Rudolf

Jeg er en lille hvalp på snart 8 måneder og jeg synnes at alt er så spændende lige nu. Alle de pynte og farver. Hver dag får jeg julekalenderpakke sammen med min storesøster Citta (på snart 11 år) og mine menneske storebrødre Philip og Alexander.

Mor og far har væddet om jeg kommer til at vælte juletræet i år. Det gjørde Citta i sin første jul. Julemanden kommer sikkert med gaver til drengene juleaften. Citta siger at julehunden kommer også med en gave til hende - det gør han nemlig hver år - men ikke til mig fordi jeg har bidt mors nye vinterstovler i stykker og ødelagt hendes planter. Men det passer ikke, vel Rudolf? Julehunden kommer også med en gave til mig, ikke?

Mange Julehilsner fra

- Silver, schæffer, snart 8 måneder


12.12.

Hej

Jeg er en tøsehund, på 5 år. I kan tro jeg er flot. En blanding af en karealskbjørnehund, labrador og de tror nok at min far var en colli. Jeg ligner en sort slædehund med hvidt bryst og hvide forpoter.

Min bedste jul er hjemme sammen med min menneske mor og menneske far. Dejligt stille og fredeligt og hyggeligt. Når vi er sammen med hele familien er der nemlig ingen der tager hensyn til mig. Jeg skal bare ligge stille i et hjørne på mit tæppe- for jeg er nemlig bange for børn- og de skal fare rundt, men jeg må ingen ting. Det bedste jeg ved er når mor og far, så tager mig ud i haven eller går en tur med mig- så er jeg fri for, at ligge stille hele tiden.

Til alle jer der har hunde eller andre dyr- tænk jer om DET er ikke legetøj- men levende væsner.

Glædelig jul

- Plutten, 5 år


11.12.

hej rudolf

her er en sang til dig:

der er rådyr og dådyr og tusinde smådur
elsdyr og pelsdyr og så er der tådyr
men min øjesten det var rudolf som var en ren
kenner i den om rudolf, rudolf med den røde tud
han var et gammelt rensdyr som så højst mærkværdig ud
alle de andre rensdyr lo så rudolf han blev flov
over sin røde næse det var ikke spor af sjov O.S.V.

- Camilla, 11 år


05.12.

Hej Rudolf.

Vores hund sidder altid med ved bordet når vi holder jul. Som regel sidder den stille. Men nogen gange kan den godt finde på at hoppe op på bordet og lave ulykker, det er jo nok fordi den er glad. Sidste år slikkede den på min tallerken så jeg skulle have en ny... Den er så fræk vores lille hund

Kærlig Hilsen

- Matteus, 18,5 år


05.12.

hej rudolf

vi havde engang en kat som hed pjevs han var meget uheldig en dag skulle mig og min familie ud at cykle pludselig blev pjevs kørt på af en lastbil og røg i grøften vi skyndte os at samle pjevs op og køre ham hjem. vi sad, kiggede på ham, imens min mor ringede til dyrlægen lige pludselig sked han og det stank af pommern til, det viste sig at der ikke skete noget.

- Annie, 10 år


04.12.

Hej Rudolf og alle jer andre!

Jeg har en meget sød hund, han hedder Oliver og er en golden retriver. Han er meget sød! En dag løb han væk, vi ledte hele natten, men fandt ham ikke.... Han plejer at kunne finde hjem når han er løbet væk så vi lod døren stå åben. Næste morgen ringede vi til dyre-enternatet og de troede at de havde Oliver så vi kom ud til dem og fandt ud af at det var Oliver. Men nogen havde haft ham taget med ind om natten og givet ham mad og først næste morgen kørt hen til dyre-enternatet med hem (oliver). Det skulle de aldrig have gjort, for vi var jo så bange for at han (oliver) var blevet kørt over, og ledte så meget.....

- Ina Marie, 11 år


04.12.

Hej Rudolf

Jeg har selv en kat der hedder sådan, fordi har har en rød tud lige som du har. Han er verdens bedste kat efter min mening. Engang skulle vi flytte fra en lejlighed hvor man godt måtte have katte til en hvor man ikke måtte.Så derfor måtte vi gå af med ham. Det endte med at han kom op til min farmor og farfar, hvis de ikke havde været der var han nok død nu.

skrevt af vamdrup pigen

- Helle, 12 år


03.12.

Hej Rudolf

Jeg har nogle veninder der engang fandt et egern (en unge) liggende på en grus vej den havde flue æg i pelsen og den var næsten død. De tog den med hjem og plejede den, så gik de til dyrelægen med den og de sagde at den var lam i bagbenene så den skulle aflives. de samme veninder har haft (fundet og plejet og så sluppet løs) en krage og en mus men musen døede.

- Laura, 11 år


27.11.

Hej jeg har en ged som hedder Lille My, som vi har flasket op, så nu er den blevet kælen. Jeg har lært den at sitte som en hund, og trække mig på en slæde eller på en vogn jeg har levet den. Min hund som der hedder Gandhi, kan det samme og lidt merer!

- Thea, 13 år


11.11.

Hej, min hund hedder Bløff, og er en Skt. bernhardshund (en stor hund!) En gang stak den af, og vi ledte og ledte, og kl. 18.00 om aftenen fik vi et telefon-opkald, vores hund lå i en indkørsel, og der var en mand som ikke turde gå forbi! Vi kom og hendtede ham, og dagen efter gik vi over til ham igen med en flaske vin for at sige undskyld.

Dette var min historie! :-)

- Camilla, 11 år