Forside Julehistorie Kalender Julemanden Rudolf Nisse Pok Konkurrencer

Børnenes egne oplevelser med dyr 3 


20.12.

hej Rudolf.....

jeg har verdens beste katte den ene hedder mille og hun er 4 år og hun er sort,brun og grå og så har hun en hvid plet på halsen og når min far kilder mig så meget at jeg griner kommer mille og så bider hun sig fast i mit bukseben for at slæbe mig væk det er som om at jeg er hendes killing det er dejligt. vigter er hel hvid men han har ikke røde øjne og om julen har vi nogen store glas kugler på vores juletræ men vigter slåer dem altid i stykker jeg elsker mine katte så højt at jeg giver dem julegaver og fødselsdagsgaver nogen gange giver jeg dem godbider eller legetøj. jeg har også en bamse der hedder Rudolf han er og så et rensdyr.

med de venligste dyrhilsner fra

- cecilia, 10 år


06.12.

Hej med jer

Jeg har et marsvin der hedder: Mulle. Den er sort og hvid. Den elsker mælkebøtter og salat, agurk og meget mere. Den hadder vist at blive kildet på maven. Jeg har et godt råd til jer der skal have marsvin eller har et! Man skal huske at skifte vand hver dag! Jeg har også en lille hilsen fra mit marsvin. God fornøgelse til jer alle sammen

med venlig hilsen

- Maria, 10 år


01.12.

Hej Rudolf.

Hjemme hos os har vi en undulat der hedder Pipper. Det er en dreng og den er meget tam. Den er 1/2 år gammel. Den elsker at kunne flyver rundt i hele lejligheden om dagen. Det er noget den kan lide.Den elsker også, at drille os allesammen i vores familie. Den nipper i vores øre,spiser af vores mad(hvis den får lov), drikker af vores saftevand, den prøver også at hjælpe min mor med at lave mad,det går ikke altid lige godt.

Venlig hilsen

- Kristina, 6 år


01.12.

Kære Rudolf.

her hjemme hos mig har jeg verdens bedste marsvin der hedder Speedy. han er sort og hvid og jeg elsker ham meget højt. han er næsten altid i godt humør, især når han får mad.når jeg kommer ned om morgenen kalder med sin lille stemme, for så ved han at han skal have sin morgen-agurk.han bliver på ingen måde behandlet dårligt, han har det godt, og jeg kæler tit med ham.

Kærlig hilsen

- Pernille Thyrring, 9 år


18.11.

Kære Rudolf jeg vil fortælle om en dejlig oplevelse for ca. 2 år siden. jeg havde lige fået et hamster som jeg kaldte Garfeild 14 dage efter at jeg havde fået den fødte den 9 unger de var små og lyserøde. jeg blev glad og overrasket på samme tid. min mor og mig besluttede at vi skulle beholde 2 af unger og det skulle være to hunner. da de var gamle nok afleverede vi ungerne undtaget de to vi beholdte. garfield er død nu og det er en af ungerne også det er jeg ked af men den anden unge lever endnu den fulder snart 2 år her d. 26 nov. Jeg syntes også dyr skal have glæde af julen og jeg giver også mit dyr julegaver. jeg er en stor dyre ven og jeg elsker dyr. god jul Rudolf.

kærlig hilsen

- Simone, 11 år


24.11.

hej Rudolf.

Jeg er en hund som hedder kvik. Jeg er 7 år, jeg er et gadekryds, men det er jo ligemeget ligenu. Hvert år holder jeg en dejlig jul med min menneske familie. Jeg bliver nemlig aldrig glemt, for min familie holder af mig, som jeg holder af dem. hvert år køber carina nemlig små dejlige hundepølser. De smager så godt.Carina er 12 år.Hun har også et marsvin. Den hedder Rickey. Det her er Rickey´s første jul. Men hun glemmer heller ikke den. hun holder nemlig af sine dyr. ligesom mange andre. Hvert år kommer Carina's farmor og hendes 2 storebrødre. Og så har hun også samtidig 2 storebrødre hjemme. Her til december får jeg altid en hundejulekalender med alt muligt guf i. Og så når vi får julegaver, så kradser jeg altid helt vildt på min pakke, for jeg ved jo hvad der venter mig. Min livret. Pølser, og så er jeg meget tilfreds. Og så får jeg et par stykker, og så gemmer vi resten til senere. Jeg skal jo ikke spise dem allesammen lige med det samme.

Kærlig hilsen

- Kvik 7 år, og Carina 12 år

Ps. glædelig jul allesammen.


16.11.

Hej Rudolf...

Min hund Fonzy [Fonsi] har altid været med til at pakke gaver op. Han er den første der vælger en gave. Han snuser rundt mellem alle pakkerne, og finder en gave han kan lide (Han finder altid en gave til ham, eller hans kusine Mille. Mærkeligt ikke?). Og så er jo også den der bliver forkælet allemest juleaften for han bliver kløet, klappet, nusset og leges med. Så Fonzy og jeg ønsker alle jer der læser det her brev, og dem der ikke læser det, EN RIGTIG GLÆDELIG, OG GOD, JUUUUUL 8) :) [:]

- Lasse Emil, 12 år


07.11.

Hej!

Jeg er en undulat der hedder Trille, selvfølgelig er det min ejer, Maria, der skriver for jeg har ikke lært at skrive på et tastatur endnu!

Men jeg vil bare sige at det her er min første jul så jeg glæder mig vildt meget! Jeg tror at jeg for lov til at stå på stuebordet juleaften! Det bliver sjovt at se når Maria pakker gaverne op!

Hilsen

- Trille og Maria, ½ år og 10 år


07.11.

Hej Rudolf!

Jeg er en pige på tretten år som oplever noget sjovt vær juleaften! Og det vil jeg gerne fortælle om: Jeg har en ruhåret gravhund på 2 år der hedder Taz, og vær juleaften køber vi en gave til ham og ligger den tættest på juletræet blandt alle pakkerne! Så slipper vi Taz ind i stuen og så maser han sig ind mellem gaverne, finder sin gave, åbner den ligså fint og spiser gaven som er fuld af kødben!!:)

Mange hilsner

- Ida, 13 år


05.11.

Hej Rudolf.

Det er nok lidt fjollet at jeg skriver til dig, når jeg er så gammel. Men jeg vil lige fortælle lidt om min kat, som jeg elsker rigtig højt! Han hedder Cookie, som betyder småkage på engelsk. Han er rigtig sød og tyk og så elsker jeg ham ad hele mit hjerte. Han fylder 9 nu her i November og det skal fejres det lover jeg Rudolf!

Alt had i verden til dyremishandlere. Længe leve dyr! Ha det rigtig godt Rudolf og pas godt på dig selv!

- Smil, fra Maja, 16 år. Kerteminde


15.10.

harj Rudolf

jeg er en sød lille misse kat på ca 7 månder jeg bor i en lille by uden for Aalborg sammen med min broder mig far min mor og min menneske famlie...det er et stort flot hus som ligge lide over for en kro.... der er tit fester og kro møder så løber jeg nogen gange over og får lidt fisk (nam nam)det kan jeg så godt lide.. min bedste ven (Lui) er død :( han blev kørt over af en stor lastbil han var en blanding af collie en bokser og en hønsehund :( han var rigtig flot... jeg kan huske engang fik jeg afvide at i julen år 2000 lege ham og min misse mor hunden efter katten og jeg så nogle billeder der fra det så rigtig sjovt ud på det ene billede var han ved at velte en hylde det så også sjovt ud *s*... jeg kan også huske at da mig og mine tre søskende blev født der hehe kom min menneske søster til at smide min broder væk hehe sjovt ikk?? nå jeg vil slutter her for jeg skal ned og ha noget nam nam venlig hilsen chilli p.s go jul og godt nyt år :)

- Chilli, 7 måneder


14.10.

Der var engang hvor min familie hver jul tog til Norge og lod mig stakkels hund indlægge i en hundepension. Det var hårde tider. Men nu er de kommet på bedre tanker, og jeg er igen kommet ind stuen til anden og gaverne. Men det skal lige siges at der er mange hunde har det godt i hundepensin i julen og nytåret.

hilsen

- Mathæus Hund Andersen, 12 år